Избор на категория
BG / RO
Вашата количка

ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ДИЛЪРСКИ ОТСТЪПКИ 0878695869

Сервиз за лаптопи

Сервиз за лаптопи и компютри

Имате проблем с някоя от частите на Вашия лаптоп и търсите нова (резервна). Тук сте на правилното място. Независимо от марката на Вашия лаптоп: Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI, Samsung, Sony, Toshiba, Gigabyte, Packard Bell, Gateway, Fuhitsu, Apple, eMachines и други, при нас ще откриете резервни части за всички марки и модели лаптопи на пазара. Ние сме вносител на резервни части за лаптопи от 2011г. Предлагаме: Батерии, Клавиатури, Зарядни, Вентилатори, Матрици, Корпуси, панти, Букси, Кабели за зарядни, Лентови кабели и Дънни платки. Освен артикулите, които можете да намерите при нас, ние предлагаме и специализирани сервизни услуги - не само можем да монтираме всяка една от резервните части изискващи специални умения и техника, но предлагаме и ремонт на всякакъв вид проблеми по дънни платки.

Абонаментна поддръжка на лаптопи и компютри

Админ БГ предлага на Вас и на вашия бизнес професионална абонаментна компютърна поддръжка. Нашите специалисти ще бъдат на разположение винаги когато имате нужда от тях и ще разрешат всеки един възникнал проблем по Вашата мрежа, софтуер или хардуер във Вашия офис и дом.

Ремонт на лаптоп и мобилни устройства

Админ БГ започва дейността си 2009 година предлагайки сервиз за лаптопи и компютри. Не след дълго насочваме дейността си и към абонаментна компютърна поддръжка за офиси. Малко по малко разширяваме предлаганите от нас услуги като добавяме: внос на резервни части за лаптопи, изграждане на сайтове,ремонт на телефони и таблети, ремонт на монитори и телевизори.

РЕМОНТ НА ЛАПТОПИ
РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ
РЕМОНТ НА ТЕЛЕФОНИ
РЕМОНТ НА ТАБЛЕТИ
РЕМОНТ НА МОНИТОРИ
РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ

Клиенти и партньори

Админ БГ работи и се доказва от дълги години на българския пазар. Най-голямото доказателство за нашите успехи са хилядите доволни клиенти и най-вече нашите бизнес партньори с които работим от години. Най- важната реклама за нас са нашите доволни клиенти.

Често задавани въпроси към нашия сервиз за лаптопи

В тази секция ще отговорим на най-често задаваните въпроси. Ако не намирате отговор, който търсите не се притеснявайте да се свържете с нас, ние ще се постараем да бъдем изчерпателни в отговора си към вас.

Когато лаптопът Ви престане да работи, най-често проблемът е свързан с неговото дъно. Тези проблеми изискват намесата на специалист, който да направи диагностика и да локализира точния проблем. След това ние се свързваме с вас за да ви обясним къде по дъното има проблем и колко би струвало да се възстанови дъното. При одобрение от ваша страна, ние ще извършим ремонт на Вашия лаптоп.

Първото и най-важно нещо което трябва да направите е да го изключите от захранването (да извадите зарядното устройство от него). Веднага след това извадете неговата батерия. Ако не я виждате, това означава че тя е вътрешна. Не съветваме хората да разглобяват сами техниката си, но в случай на заливане, навременното отстраняване на батерията може да предотврати доста по-сериозни проблеми от колкото Вие бихте могли да причините от евентуално неправилно отваряне на корпуса на лаптопа.

Намерете подходяща отвертка и развийте всички винтчета, които виждате. С тънка но здрава пластмасова пластина или карта, подпъхнете между двата корпуса (горен и долен) и леко я прокарайте по дължината им. С това движение ще освободите щипките които ги придържат. Когато обиколите цялата им дължина долният корпус трябва да се махне. Намерете батерията на лаптопа и проследете как е свързана към дъното. Ако е посредством кабел с букса, просто го разкачете от към дъното. Ако е прикрепена директно към дъното, махнете винтчетата които я държат и след това махнете и батерията. Поставете лаптопа отворен и обърнат с клавиатурата надолу към мека и суха кърпа за да може влязлата течност да започне да изтича в обратна на дъното посока.

Съветваме Ви да не губите време, а да се свържете със специализиран сервиз за лаптопи във Вашия град или да ни се обадите за да избегнете последващ ремонт на лаптоп. Ако имате късмет ще се разминете само с едната профилактика и евентуално ултразвуково почистване на дъното. Имайте предвид, че в много голяма степен заливаните клавиатури на лаптопите спират да работят веднага или след време. Ако това е и Вашия случай ние можем да Ви предложим и нова клавиатура точно за вашия модел.

Винаги когато извършим ремонт, независимо какъв ние даваме гаранция.

Срокът на гаранцията зависи от конкретния случай. Основната гаранция която даваме е 3 месеца. Когато сменяме части като: видео чипове, чипсети и процесори гаранцията която получавате е 6 месеца. Тя се дава само и единствено за извършения ремонт. Не важи за целия лаптоп.

Гаранцията може да бъде отказана в случай на:

  • възникнал проблем, който не е свързан със съответно извършения ремонт
  • неправилна експлоатация, която да доведе до повторна повреда
  • удар или изпускане на лаптопа
  • заливане или следи от работа във влажна среда

При отказ от извършване на ремонт, нашите техници връщат лаптопа в първоначален вид. Това което дължите в този случай е единствено стойността на диагностиката, която е 36лв.

Даваме срок за диагностик до 10 работни дни. Стараем се този период да бъде максимално кратък защото знаем колко е Важно да не оставате без компютър. В момента в който достигнем до проблема, наш техник ще се свърже с Вас за да обясни максимално подробно какво е нужно да се направи и колко ще струва. В рамките на тези 10 работни дни е възможно да открием проблем по части и елементи, които трябва да бъдат заменени, но да няма налични за доставка в кратък срок. В тези случаи може да се наложи те да бъдат поръчани от друга държава и това да доведе до удължаване на срока за диагностика.

Това време много зависи от наличността на части и компоненти, които са необходими. Ние държим на склад над 90% от тях, което значително намалява това време. Обикновено даваме срок от 2-3 дни за да отстраним проблема и още 1-2 дни за пълни тестове на машината.

Профилактика е един от задължителните елементи, които непременно съпътства отстраняване на проблема. Така че не се притеснявайте, в цената на ремонта е включена и профилактика.

Един от основните виновници за най-сериозните проблеми възникващи по лаптопите, това е високата температура при която те работят. Причината основно е че дънната платка не се охлаждат добре, което неминуемо води до прегряване на основните чипове по нея, а това са: чипсет (Chipset), процесор (CPU), видео карта (VGA). Когато машината е нова охлаждането й работи добре, но във времето вентилаторът на лаптопа, който играе основна роля за намаляване и отделяне на топлината, циркулирайки студен въздух отвън навътре и обратно, вкарва и прах, която се натрупва по вътрешността на корпуса,по медния охладител (HeatSink)-а и по самия вентилатор (CPU Fan или VGA Fan). В началото това не прави впечатление на потребителя. Първите симптоми че е време за профилактика на лаптоп са че той започва да работи по-бавно от преди, картината започва да насича. Не предприемете ли мерки той започва да прегрява все повече и повече докато в даден момент започва да се рестартира на произволни интервали. Причината е че термодатчиците на лаптопа започват да засичат прекомерната температура и го рестартират за да я намали. Трябва да имате в предвид, че ако се стигне до такива състояния на лаптопа, може да очаквате че всеки един момент той ще спре да работи окончателно и тогава ще се наложи да му бъде направена диагностика и следователно да се отстрани проблема.

Ето защо Ви съветваме: не чакайте да стане прекалено късно. Правете профилактика на Вашия лаптоп на 6 месеца. Най-подходящия момент за профилкатика на лаптоп е в края на пролетния сезон.

Охлаждащите подложки не могат да заменят профилактиката. В най-добрия случай те успяват да свалят температурата на лаптопа с 10-15% което е нищо в сравнение с резултатът който се постига с правилна профилактика и хубави термо паста и термо подложки (до 40-50%) по-ниска работна температура. Това което постигат подложките с вентилатор(и) е по-скоро да охладят корпуса на лаптопа тъй като няма как потокът от въздух, който те създават, да достигне до елементите по самото дъно, особено когато отворите на долния корпус са запушени от прах и мръсотия. Ако не вземете мерки навреме шансът съвсем скоро лаптопът Ви да се нуджаем от ремонт много голям.

Ние специализираме в ремонти на лаптопи от 11 години. Доказателство за нашите успехи са хилядите доволни клиенти. Имаме направени над 12 500 ремонта на лаптопи, над 3 400 ремонта на компютри, над 5 000 ремонта на телефони, таблета и други мобилни устройства, над 1 000 ремонта на телевизори и много други специализирани устройства. Последните 5 години работим основно с партньори и колеги от други фирми и отстраняваме най-тежките проблеми по дънни платки. Какво и да кажем тук обаче, то няма стойност докато не се докажем пред Вас - нашите доволни клиенти и нашата най-важна реклама. Надяваме се да оправдаем Вашето доверие и да се докажем като един от най-добрите специализирани сервизи за лаптопи в София и цялата страна.

Да, сервизът на Админ БГ се намира в София и нямаме друга локация за момента. Ако обаче искате да се възползвате от нашите услуги и сте от друг град бихте могли да използвате куриер. Ние се доверяваме на двете водещи куриерски фирми - Еконт Експрес и Спиди.

Ако изпращате лаптоп, таблет или телефон за ремонт: изпратете само и единствено него и зарядното към него. Недейте да пращате чанта, мишка, клавиатура, карти памети и друга периферия която използвате към него. Те не са необходими за извършването на диагностика. Напишете на листче с няколко изречения какво забелязвате като проблем и как се е случило (ако има специфична ситуация в която проблемът се е проявил или се проявява). Приложете това листче към пратката. Ако пазите оригиналната кутия на устройството, може да го изпратите в нея, ако не опаковайте добре с балончета. Балончета (аеропласт) се предлагат и в офисите на куриер срещу заплащане. Помолете куриерската фирма да застрахова пратката и да отбележи че е чуплива. Изпратете или до:

*нашия офис по Спиди - гр.София, бул.Цар Борис III 262, до Админ БГ, телефон 0988 982 928

*офис на Еконт Княжево в гр. София, за Админ БГ