Забравена парола

Проверка на протокол

ПРОМОЦИЯ: Хардуерна профилактика с 30% отстъпка

by / сряда, 20 март 2019 / Published in Uncategorized

Харесайте страницата на Админ БГ във Facebook , за да се възползвате от пролетната ни промоция на хардуерна профилактика с 30% остъпка от редовната цена. Така ще заплатете само 28 лв., вместо 40 лв. Специалистите в нашия сервиз в София ще профилактират вашия лаптоп:

* Цялостно почистване от прах и замърсявания на всички компоненти
* Смяна на термопасти и термоподложки
* Хардуерни тестове
* Можете да се възползвате от -50% отстъпка за софтуерна профилактика

 

Защо да го правите?

      Натрупването на прах по охладителните компоненти значително намалява топлообмена и увеличава работната температура на лаптопа Ви, което води до нежелано прегряване и в последсвие до възникване на сериозни проблеми и скъпоструващи. С течение на времето термопастата, отговаряща за по-добрия топлообмен между процесора и радиатора, започва да старее и загубва своите термо качества. Тя трябва внимателно да се острани и да се сложи нов слой термопаста. Смазват се и триещите се компоненти. При профилактиката се преглеждат обстойно всички платки и компоненти. След процедурата системата ще работи по-тихо, по-бързо и по-надеждно. Веднъж станали наш клиент ще получите постоянна 10% отстъпка от всички сервизни услуги, които предлагаме извън промоция.

 

Колко често трябва да се прави профилактика?

      Силно препоръчително е лаптопът ви да бъде профилактиран на всеки 6 месеца или най-малкото поне веднъж годишно. Това ще го предпази от прегряване и значително ще удължи живота му.

 

Защо точно при нас?

      Админ БГ ООД е специализиран сервиз за лаптопи, като до момента сме отремонтирали успешно над 12 000 преносими компютъра. Освен сервиз сме и директен вносител на нови резервни части за всички марки и модели лаптопи. При нас вашият лаптоп е в сигурни ръце!

 

Къде да ни намерите?

      Може да ни откриете в София на бул. “Цар Борис III” 262 или да ни изпратите вашия лаптоп чрез курирски фирми Еконт или Спиди.

 

Период на промоцията

      Промоционалната цена за хардуерна профилактика от 28 лв., вместо редовните 40 лв, е в сила от 20 март 2019 г. до 30 април 2019 г.

      За повече подробности относно промоцията или друг въпрос относно Вашия лаптоп не се колебайте да се свържете с нас: 0988 98 29 28

нагоре