Избор на категория
BG / RO
Вашата количка

ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ДИЛЪРСКИ ОТСТЪПКИ 0878695869

Уважаеми клиенти, магазинът и сервизът няма да работят от 15.12. до 17.12., от 23.12. до 27.12. и от 30.12. до 01.01. Дни с намалено до 17 ч. работно време са 22.12., 28.12. и 29.12.

Ремонт на Apple устройства

Smiley face
Smiley face
Smiley face

Нашите специалисти не само ще заменят Вашата клавиатура, матрица, вентилатор, твърд диск или корпус, но ще Ви помогнат, ако трайно сте повредили Вашия Apple MacBook.

Разполагаме със специализирана техника за ултразвуково почистване на дънни платки заляти с всякакъв вид течности.

Ако Вашият Apple MacBook има проблеми с образа, ще подменим видеокартата с последна ревизия видео чип и ще можете да използвате отново Вашия любим лаптоп. И за Ваше спокойствие – ще дадем 6 месечна гаранция на извършения ремонт.

В случай на токов удар или друга повреда на захранването, нашите специалисти ще диагностицират повредата и ще Ви предложат ремонт, за който ще получите гаранция и постоянна обратна връзка в случай на нужда.

Разполагаме с наличност на всички необходими части за ремонта на Вашия Apple MacBook.

Ако имате проблеми с операционната система или просто искате да почистите Вашия Apple MacBook ние сме насреща да Ви помогнем в рамките на деня.

Знаем, че Вашето време е най-ценния Ви ресурс, затова приемаме и експресни поръчки. Можем да сменим екрана на Вашия телефон или матрица на Вашия лаптоп още същия ден, както и да диагностицираме проблема на Вашия компютър веднага след приеманате му в сервиза.