Забравена парола

Проверка на протокол

Ремонт на телевизори

Телевизорът е неизменна част от нашия дом, но като всяка друга техника рано или късно се разваля. Когато се случи това, идва въпросът дали да се извърши ремонт на телевизора или да се купи нов. Съвременните ТВ-та са пълни с нови технологии, а както всички знаем, колкото повече елктроника има, толкова повече проблеми могат да възникнат. По-старите ТВ-та са произведени с по-опростени компоненти и са правени да издържат на употреба продължително време. Най-вероятно всички сме виждали стария телевизор на баба, който след използване в продължение на 10-15 години, все още работи и не се е налагало да бъде ремонтиран.

Заповядайте при нас да обсъдим и да Ви дадем съвет дали си струва ремонтът на Вашия телевизор или е по-добре да си подарите нов.

tv

С ремонт на телевизори се занимаваме повече от 3 години. В сервиза разполагаме с необходимата техника и инструменти за диагностика и ремонт на Plasma, 3D и LED телевизори. Цената на ремонта на телевизора може да варира от 30 лв до 150 лв според проблема, което би излязло доста по-изгодно от закупуването на нов.

Причините Вашият ТВ да спре да работи могат да са – технически (фабрични), повреда в следствие на токов удар или човешка намеса. Сред най-честите „симптоми” за повреда на Вашия телевизор са проблем с картината, трептене на картината, липса на частичен или пълен образ. При smart телевизорите овен посочените проблеми, може и да има проблем с приложения или системи и други.

В нашия сервиз в София, първата стъпка е да направим диагностика и да съгласуваме цената и ремонта с Вас. След получено одобрение извършваме ремонт на телевизори. Даваме гаранция за свършената работа!

нагоре