Избор на категория
BG / RO
Вашата количка

ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ДИЛЪРСКИ ОТСТЪПКИ 0878695869

Ремонт на монитори София

В нашия сервиз в София предлагаме професионален ремонт на монитори с гаранция. За извършването на ремонта са необходими, не само знания но и нужната апаратура за диагностициране и ремонтиране. Масово на сервизите, които предлагат такава услуга, им липсва едно от двете условия, но не и в нашия. Няма техника, която да не може да се оправи по един или друг начин, въпросът е ремонтът да е приемлив за клиента. Много от мониторите, които идват при нас, ги връщаме не ремонтирани поради факта, че ремонтът им излиза по-скъп от нов монитор. Останалата част от ремонтите са средно около 40-50 лв.

Причините мониторът Ви да има нужда от нас са: да не може да се включи, включва се, но нищо не се показва, има размазана картина, трептене на образа, примигване, проблем с цветовете. Монитори със счупена матрица не приемаме, защото смяната на матрицата е равносилна на закупуване на нов монитор.

Точната диагностика е много важна за бързото отстраняване на проблема и възможността да се даде точна цена на клиента без да се променя. За точна и бърза диагностика не са нужни само умения и апаратура, а и резервни части, които имаме налични за повечето модели монитори.

Много сервизи предлагат услугата ремонт на монитор, но много малко от сервизите в София са способни да ги ремонтират.

Заповядайте при нас, за да се уверите, че ние сме един от тези серивизи!

Какви проблеми включват нашите услуги за ремонт на монитори

  • техниката не тръгва
  • претърпяла е токов удар
  • изображението или звукът не са качествени
  • други, не описани тук проблеми, налагащи ремонт на монитор

За цена на услугата, моля свържете се с нас