Забравена парола

Проверка на протокол

Ремонт на лаптопи и компютри

 

Админ БГ е насочил дейността си към ремонт на лаптопи и компютри на всички познати марки и модели. Нашите висококвалифицирани техници са наясно с основните проблеми на всеки един модел.

Ние ще ремонтираме повредени или дефектни лаптопи. Кратък разговор с човек от нашия екип ще Ви насочи към приблизителна цена за ремонт на Вашия лаптоп.

Ние Ви предоставяме висококачествени услуги за ремонт на лаптопи и компютри на достъпни цени.

Какво включват нашите услуги за ремонт на лаптопи и компютри

  • Пълно диагностично тестване
  • Цялостна проверка на софтуера
  • 24 часа натоварващи тестове
  • Смяна на повредени компоненти (при необходимост)
  • Обновяване на драйвери
  • Цялостно вътрешно почистване
  • Ъпдейт на BIOS (при необходимост)

Основни ремонти на лаптоп

Ако матрицата на лаптопа Ви е пукната, счупена или повредена по някакъв друг начин, най-доброто решение е да я подмените с нова. При нас бихте могли да намерите оригинална матрица за Вашия лаптоп.

Поляли сте с нещо Вашата клавиатура и тя не работи? Ние имаме решение за Вас! В повечето случаи се налага подмяна на цялата клавиатура. Ние от Админ БГ имаме оригинална клавиатура за Вашия лаптоп на достъпна цена.

Имате ли неработещо оптично устройство или просто искате да смените Вашето старо DVD/ CD-RW на Вашия лаптоп. Ние предлагаме ремонт на оптични устрйства. Ако искате просто да го смените с ново, ние ще Ви предложим атрактивни цени.

Имате проблем с твърдия диск на Вашия лаптоп и искате да не загубите информацията, която е на него или сте изтрили по погрешка файлове? Нашите техници от отдел възстановяване на изтрити файлове ще Ви помогнат.

Специалистите от нашия сервиз за лаптопи могат да ремонират и сменят почти всеки един елемент от дънната платка на Вашия лаптоп. Имаме най-съвременните уреди за ремонт на лаптоп и всякакви негови компоненти.

Освен всички останали ремонти, които нашият сервиз за лаптоп извършва, ние бихме могли да ремонтираме Вашето развалено зарядно. Нашата лична препопаръка в случай, че зарядното е повредено, е да се закупи ново. Ние предлагаме оригинални зарядни за лаптоп на достъпни цени.

Батерия за лаптоп не се ремонтират, тя се сменя с нова. Ние имаме батерии за лаптоп за всеки един модел.

usb-1884

laptop-components

 

Помощ и консултация

Специалистите на Админ БГ ще Ви предложат бърз и качествен ремонт на Вашия преносим компютър, независимо от какво естество е проблемът.

Ако имате нужда от консултация и покупка на лаптоп, ние сме насреща с най-добрите идеи за качествен, бърз, надежден и евтин компютър.

При проблеми с операционната система, драйвери и/или инсталация на програми, нашите специалисти ще ги разрешат бързо и с гаранция за качество.

Диагностика, ремонт и профилактика на всички марки лаптопи и компютри.

Смяна на матрици, клавиатури, захранващи кабели, дънни платки, вентилатори и други за всички модели преносими устройства.

Освен, че предлагаме инцидентни сервизни услуги, също така предлагаме и абонаментна поддръжка на най-високо ниво за Вашия лаптоп.

Не пестете пари за ремонт и поддръжка на Вашия преносим помощник, защото след време проблемите и съответно разходите по отстраняването им ще бъдат многократно по-големи.

нагоре