Избор на категория
BG / RO
Вашата количка

ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ДИЛЪРСКИ ОТСТЪПКИ 0878695869

Ремонт на лаптопи

В нашия сервиз за лаптоп София предлагаме  диагностика и ремонт на всички марки лаптопи: Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI, Samsung, Sony, Toshiba, Gigabyte, Packard Bell, Gateway, Fuhitsu, Apple, eMachines и други.

СЕРВИЗ НА ЛАПТОПИ СОФИЯ И СТРАНАТА

Имате проблем с Вашия лаптоп? Ако е така, ние ще Ви помогнем. Целта на Админ БГ е да осигури навременна и точна диагностика на съществуващия проблем, да Ви обясни разбираемо за него, а Вие от ваша страна да прецените дали искате ремонтът да бъде направен или не. Ние знаем че за вас най-ценна е информацита, която съхранявате на него ако това е възможно. Ако не искате на направим ремонт на лаптопа Ви, можем да предложим и само извличане на важната за Вас информация (снимки, работни файлове, бази данни и други). Сервизън на Админ БГ специализира в ремонти на всякакъв вид мобилни устраойства от 2005г. Запознати сме със всички марки и модели лаптопи на пазара (Apple, Asus, Acer, Dell, Fujitsu, Gateway, HP, Lenovo, LG, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony и Toshiba). Ние знаем че няма подходящ момент, в който лаптопът Ви да се подреди и винаги Ви се струва че това се случва в най-неподходящия момент. Ето защо се опитваме да направим диагностиката в максимално кратки срокове. Нашите специалисти няма да Ви кажат (за дъно сте), а ще локализират проблема до ниво елементи по дъното.

Има случай в които наистина нищо не може да бъде направено за да спасим старото дъно, но те са рядкост - заливани лаптопи стояли дълго време под напражение - което води до прогниване на писти от самото дъно, което понякога за съжаление е непоправимо, отчупени парчета от него в следствие на падане или силен удът и др.

РЕМОНТ НА ЛАПТОП ВКЛЮЧВАТ УСЛУГИ КАТО:

Премахване (чистене) на вируси, злонамерен софтуер, спам

Съвет от нас: най-честите зарязавания с вируси последните години са свързани с получаване на поща с прикачен файл, който съдържа съответния злонамерен софтуер. Много внимавайте какво отваряте и внимателно проверете изппращача. Дори на е някого когото познавате, огледайте разширението на файла. Обикновено това са странни разширения, които в много случай значат нищо за вас или “.exe”. Някой от тях са доста опадни и не подлежат на премахван и е необходимо да се направи пълна преинсталация на целия компщтър. Най-опасните са тези които криптират (заключват вашата цаля информа) и Ви изнудват за пари. Този вид вируси не подлежи на премахване и ако не заплатите никога няма да си получите информацията обратно. Съветваме Ви да правите редовно архив на външне носител. Имате ли проблемс вируси непременнот се свържете с нашите техните, които ще ви предложат не просто ремонт на лаптопа а и други специфични решения за конкретния проблем и вирус.

Инсталация и преинсталация на операционна система (ОС) - Windows, Linus, Mac OS

В нашия сервиз за лаптопи предлагаме инсталация на нови лаптопи или преинсталация на стара операционна система. Преди да донесете лаптопа си при нас направете архив на всички важни за Васданни (снимки, архиви, файлове) ако е възможно. Най-честата причина да дойде клиент при нас и да иска преинсталация е защото си мисли, че след преинсталация лаптоът ще започне да работи по-бързо. Това не е лъжа, но истината е че този вид ремонт на лаптоп подобрява работата му с 15-20% което за доста клиенти е неосезаемо и ще останете разочаровани. Най-добрият вариант при бавно работещ лаптоп е да му се направи upgrade. Най-често барно работещите преносими компютри имат проблем с подведен хард дист (HDD) или недостатъна RAM памет. Тук е и моментъ да споменем отново че първото нещо, което ние винаги правим диагностика на лаптопа. Ако той е с повреден хард диск (HDD) той задължително трябва да бъде сменен с нов. Ако инвестирате в допълнителен SSD диск можете да подобрите работата на преносимата машина в пъти. Ако сега чакате 4-5 минути за да се зареди операционната система и всички инсталирани софтуери ще останете очудени когато го видите да зарежда за 50-60 секунди. Това се отразява на работата на всички програми които ползвате отново в пъти. Ако това което Ви обещаваме тук не се случи ние ще Ви върнем парите и ще ви предложиш 50% отстъпка от труда от следващ ремонт на Ваш лаптоп.

Смяна или ремонт на матрица на лаптопа

Ако сте сучпили матрицата на Вашия лаптоп няма как да ви предложим ремонтединствения вариант е да я смените с нова или втора употреба. Всички матрици които предлага Админ БГ се продават с гаранция 6 месеца за нови, 3 месеца за втора употреба в перфектно състояние и 1 месец за матрици втора употреба в по-лошо състояние

Не търсете матрици за Вашия лаптоп по модела му. Причината е че един модел лаптоп се продава в различна окомплектовка включително и като модел матрица. Те имат няколко Важни спецификации които могат да ни помогнат ако ги знаете. Това са:

 1. Резолюция на дисплея (HD, HD+, FullHD и др)
 2. Повърхност (гланц или мат)
 3. Ъгъл на виждане (TN или IPS)

Най сигурния начие е по модел на самата оригинална матрица. Този модел е на гърба на старата матрица. За да го ползнаете търсете описанието, което съдържа размера й. Ако тя е 15,6” в модела има числото “156”, ако тя е 14.0” той съдържа в себе си “140”.

Ако матрицата е стар модел и не й работи подсветката можем да предложим и ремонт на лаптопа Ви като сменим подсветката й или да Ви предложим нова или втора употреба.

Смяна на клавиатура на лаптоп

Спрат ли да работят клавиши на Вашата клавиатура със сигурност трябва да я замените. Някой колеги предлагат да почистят старата, но това не е ремонт и дори да сработи, това решение е временно. Не Ви съветваме да го правите. При нас можете да намерите нова клавиатура за лапотп с гаранция. Ако не намирате подпходящия модел на сайта ни, не се притеснявате, обадете се на нашите търговци и попитайте, те ще Ви помогнат. Ако Вашия модел лаптоп не е описан не се притеснявайте, един модел клавиатура се монтира в много модели лаптопи. В нашия сервиз за лаптопи можем да Ви предложим и подмяна на старата.

Смяна или ъпгрейд на RAM памет

Някой от проблемите на лаптопите са свързани с RAM паметта на преносимия Ви лаптоп. Признаци за подони проблеми може да са да чувате че:

 1. Лаптопът Ви работи но няма картина
 2. Въобще не иска да стартира
 3. Изкара BSD (Blue Screen of Death
 4. Рестартира се постоянно
 5. Работи бавно

В първите четири случай не се нуждаете от ремонт на лаптоп а от подмяна на старата памет. В последния случай ако паметта не е достатъчна трябва да се добави RAM памет ако лаптопа го позволява. Аок не сте сигурни ако какво имате нужда Ви съветваме да се обадите в нашия сервиз за лаптопи и нашите консултанти ще Ви обяснят

Смяна на букси на лаптоп

Някой от буксите Ви не работи? Не с епритеснявайте. Ние от Админ БГ имаме решение и знаем от какъв ремонт се нуждае Вашия лаптоп и по-важното е че имаме решение.

 1. Захранваща
 2. Аудио
 3. USB
 4. HDMI
 5. Букса на клавиатура
 6. LCD букса за лентов кабел
 7. Други

Това е лесен ремонт, който за съжаление в много сервизи не могат да Ви предложат. Имаме налични всякакви букси и ще ви дадем конкурентна цена и в най-кратки срокове ще я подменим.

Смяна на батерия за лаптоп

При някои модели лаптопи смяна на батерията може да бъде направена и от Вас (ако тя е външна. Не Ви съветваме обаче да подменяте вътешни батерии за лаптоп само. Причината е че можете да счупите корпусите на лаптопа си или част от крепежните щипки и след това да не можете да го затворите напълно или въобще. По сериозни проблеми можете да предизвикате по дъното и след това лаптопът да не може въоще да стартира. Тогава със сигурност ще имате нужда от ремонт на лаптопа. Ако имате въпроси не се колебайте да се обърнете към нашите специалисти

Смяна на дефектирал видео чип, чипсет или процесор

Ако не виждате картина на дисплея, но лаптопа стартира или в най-лошия случай въпобще не иска да запали има голяма вероятност някои от гореизброните чипове да е повреден. Истинския реомнт на подобен вид проблем е да се смени стария чип с нов. В някои сервизи може да Ви предложат да презалепят стария без гаранция. Това в някои случай е работещо решение но наистина временно. При снямана на някой от тези чипове ние от сервиза на Админ БГ ще Ви дадем 6 месеца аранция и ще Ви върнем стария за да видите сами какво сме подменили.

Независимо че се се намираме в София, ние предлагаме да и ремонти на всички наши настоящи и бъдещи клиети вариант да ни изпратят своята техника по куриер.


Доверете ни се защото:

 1. Работим като извънгаранционен сервиз на много големи фирми и те вече ни се довериха
 2. Имаме 13 годишен опит в сферата ремонтите на лаптопи
 3. Диагностицирали сме над 13 500 лаптопа
 4. Извърши сме над 12 500 одобрени ремонта
 5. Ние работим за името си и за да направим нашите клиенти доволно
 6. Разчитаме на Вашите препоръки на не на изкуствени харесвания и реклами

Цени за основните сервизни услуги и ремонти на лаптопи, които Админ БГ предлага ценова листа