Избор на категория
Вашата количка
ЗА ДИЛЪРСКИ ЦЕНИ - 0878 69 58 69

Ремонт на компютри София

РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ В СОФИЯ И СТРАНАТА

Имате проблем с Вашата настолна машина? Ако е така, ние ще Ви помогнем. Целта на Админ БГ е да осигури навременна и точна диагностика на съществуващия проблем, да Ви обясни разбираемо за него, а Вие от ваша страна да прецените дали искате ремонтът да бъде направен или не. Ние знаем че за вас най-ценна е информацита, която съхранявате на него ако това е възможно. Ако не искате на направим ремонт, можем да предложим и само извличане на важната за Вас информация (снимки, работни файлове, бази данни и други). Сервизът на Админ БГ специализира в ремонти на всякакъв вид настолни компютри от 2005г. Познаваме в детайли всички модели части и асемблирани машини (Asus, Lenovo, Fijitsu Siemens, MSI и други). Ние знаем че никога не е подходящ момент, в който компютъра Ви да “сдаде багажа” и винаги Ви се струва че това се случва в най-неподходящия за Вас момент. Ето защо се опитваме да направим диагностиката в максимално кратък сроко. Веднага след направената диагностика ще се чуем с Вас, ще Ви обясним на максимално разбираме език какъв е проблема и ако решите ще извършим и ремонта. Когато сме готови нашият екип прави пълни тестове на цялата машина и профилактика, която е включена в цената на ремонта.

Малко е вероятно да има повреда по повече от един компонент, освен в случайте когато е мало токов удър или машината е била залята.

ЕТО И НЯКОИ ОТ ОСНОВНИТЕ УСЛУГИ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ СВЪРЗАНИ СРЕМОНТ НА КОМПЮТРИ

Премахване (чистене) на вируси, злонамерен софтуер, спам

Съвет от нас: най-честите зарязавания с вируси последните години са свързани с получаване на поща с прикачен файл, който съдържа съответния злонамерен софтуер. Много внимавайте какво отваряте и внимателно проверете изппращача. Дори на е някого когото познавате, огледайте разширението на файла. Обикновено това са странни разширения, които в много случай значат нищо за вас или “.exe”. Някой от тях са доста опадни и не подлежат на премахван и е необходимо да се направи пълна преинсталация на целия компщтър. Най-опасните са тези които криптират (заключват вашата цаля информа) и Ви изнудват за пари. Този вид вируси не подлежи на премахване и ако не заплатите никога няма да си получите информацията обратно. Съветваме Ви да правите редовно архив на външне носител. Имате ли проблемс вируси непременнот се свържете с нашите техните, които ще ви предложат не просто ремонт на компютър а и други специфични решения за конкретния проблем и вирус.

Инсталация и преинсталация на операционна система (ОС) - Windows, Linus, Mac OS

В нашия сервиз за компютри предлагаме инсталация на нови компютри или преинсталация на стара операционна система. Преди да донесете своята настолна машина при нас направете архив на всички важни за Вас данни (снимки, архиви, файлове) ако е възможно. Най-честата причина да дойде клиент при нас и да иска преинсталация е защото си мисли, че след преинсталация усторйството му ще започне да работи по-бързо. Това не е лъжа, но истината е че този вид ремонт на компютри подобрява работата му с 15-20% което за доста клиенти е неосезаемо и ще останете разочаровани. Най-добрият вариант при бавно работещ компютър е да му се направи upgrade. Най-често барно работещите преносими компютри имат проблем с подведен хард дист (HDD) или недостатъна RAM памет. Тук е и моментъ да споменем отново че първото нещо, което ние винаги правим диагностика на настолнбия компютър. Ако той е с повреден хард диск (HDD) той задължително трябва да бъде сменен с нов. Ако инвестирате в допълнителен SSD диск можете да подобрите работата на преносимата машина в пъти. Ако сега чакате 4-5 минути за да се зареди операционната система и всички инсталирани софтуери ще останете очудени когато го видите да зарежда за 50-60 секунди. Това се отразява на работата на всички програми които ползвате отново в пъти. Ако това което Ви обещаваме тук не се случи ние ще Ви върнем парите и ще ви предложиш 50% отстъпка от труда от следващ ремонт на Ваш настолен компютър (PC).

Смяна или ремонт на монитор за настролен компютър

Ако проблемът е свързан със спукване, счупване или дефект на матрицата на монитора не се опитвайте да търсите ватиант за ремонт. Цените на нови такива компоненти е много висока и нерентабилна. Цената на дисплея е 70% от цената на целия монитор, това е причината да не се предлагат такива ремонти. Ако проблемът е в електрониката на някоя от платките можем да предлоцим ремонт на монитора. За целта трябва да го донесете или да ги изпратите по куриер. След като нашите техници направят диагностика ще се с вържем с Вас за да кажете дали сте съгласни да бъде отремонтирам или го отказвате. В случай че бъде отказан ремонт се заплащат 24лв с ДДС за направената диагностика. Ако одобритеремонта на монитора цената на диагностиката в включена в цената на ремонта. Всеки рмеонт излязал от нашия сервиз получава минимум 3 месеца гаранция.

Проблем с клавиатура на настолен компютър или ремонт

Спрат ли да работят клавиши на Вашата клавиатура със сигурност трябва да я замените. Някой колеги предлагат да почистят старата, но това не е ремонт и дори да сработи, това решение е временно. Не Ви съветваме да го правите. Можем да Ви предложим нова клавиатура с гаранция. Подмяната става лесно и бихте могли и сами да я смените. Ако имате някакви въпроси не се колебайте да ни питате.

Смяна или ъбгрейд на RAM памет

Някой от проблемите на настолните компютри са свързани с RAM паметта му. Признаци за подобни проблеми може да са да чувате че:

 1. Компютърът Ви работи но няма картина
 2. Въобще не иска да стартира
 3. Изкара BSD (Blue Screen of Death
 4. Рестартира се постоянно
 5. Работи бавно

В първите четири случай не се нуждаете от ремонт на компютъра а от подмяна на старата RAM памет. В последния случай ако опративната паметта не е достатъчна трябва да се добави такава ако ако дъното на компютъра го позволява или просто да се заменят старите с нови по-големи. Ако не сте сигурни от какво имате нужда Ви съветваме да се обадите в нашия сервиз за компютри в София и нашите консултанти ще Ви обяснят

Смяна на букси на настолен компютър

Някоя от буксите Ви не работи? Не се притеснявайте. Ние от Админ БГ имаме решение и знаем от какъв ремонт се нуждае Вашия настолен компютър и по-важното е че имаме решение.

 1. Захранваща
 2. Аудио
 3. USB
 4. HDMI
 5. Букса на клавиатура
 6. LCD букса за лентов кабел
 7. Други

Това е лесен ремонт на компютър, който за съжаление в много сервизи не могат да Ви предложат тъй като се изискват необходимите умения и техника. Имаме налични всякакви букси и ще ви дадем конкурентна цена и в най-кратки срокове ще я подменим.

Смяна на дефектирал видео чип, чипсет или процесор

Ако не виждате картина на дисплея, но компютъра стартира или в най-лошия случай въобще не иска да запали има голяма вероятност някои от гореизброените чипове да е повреден. Истинския реомнт на подобен вид проблем е да се смени стария чип с нов или ако става дума за чипа на видео картата да се смени цялата VGA карта. В някои сервизи може да Ви предложат да презалепят стария без гаранция. Това в някои случай е работещо решение но наистина временно. При снямана на някой от тези чипове ние от сервиза на Админ БГ ще Ви дадем 6 месеца гаранция и ще Ви върнем стария за да видите сами какво сме подменили.

Независимо че се се намираме в София, ние предлагаме да и ремонти на всички наши настоящи и бъдещи клиети вариант да ни изпратят своята техника по куриер.

Доверете ни се защото:

 1. Работим като извънгаранционен сервиз на много големи фирм, които вече ни се довериха
 2. Имаме 13 годишен опит в сферата на ремонтите на компютри
 3. Диагностицирали сме над 3 400 настолни компютъра и над 10 500 лаптопа
 4. Извърши сме над 12 500 одобрени ремонта
 5. Ние работим за името си и за да направим нашите клиенти доволни
 6. Разчитаме на Вашите препоръки на не на изкуствени харесвания и платени реклами