Категория
BG / RO / GR
Вашата количка
ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ДИЛЪРСКИ ОТСТЪПКИ 0878695869

Ремонт на компютри София

Имате проблем с Вашата настолна машина? Ако е така, ние ще Ви помогнем. Целта на Админ БГ е да осигури навременна и точна диагностика на съществуващия проблем, да Ви обясни разбираемо за него, а Вие от ваша страна да прецените дали искате ремонтът да бъде направен или не. Ние знаем че за вас най-ценна е информацита, която съхранявате на него ако това е възможно.

Ремонт на компютри в София и страната

Ако не искате на направим ремонт, можем да предложим и само извличане на важната за Вас информация (снимки, работни файлове, бази данни и други).

Сервизът на Админ БГ специализира в ремонти на всякакъв вид настолни компютри от 2005г. Познаваме в детайли всички модели части и асемблирани машини (Asus, Lenovo, Fijitsu Siemens, MSI и други).

Ние знаем че никога не е подходящ момент, в който компютъра Ви да “сдаде багажа” и винаги Ви се струва че това се случва в най-неподходящия за Вас момент.

Ето защо се опитваме да направим диагностиката в максимално кратък сроко. Веднага след направената диагностика ще се чуем с Вас, ще Ви обясним на максимално разбираме език какъв е проблема и ако решите ще извършим и ремонта.

Когато сме готови, нашият екип прави пълни тестове на цялата машина и профилактика, която е включена в цената на ремонта.

Малко е вероятно да има повреда по повече от един компонент, освен в случайте когато е имало токов удър или машината е била залята.

Ето и някои от основните услуги които предлагаме свързани с ремонт на компютри:

Премахване (чистене) на вируси, злонамерен софтуер, спам

Съвет от нас: най-честите зарязавания с вируси последните години са свързани с получаване на поща с прикачен файл, който съдържа съответния злонамерен софтуер.

Много внимавайте какво отваряте и внимателно проверете изппращача. Дори да бъде някого, когото познавате, огледайте разширението на файла.

Обикновено това са странни разширения, които в много случаи значат нищо за вас или “.exe”. Някой от тях са доста опадни и не подлежат на премахван и е необходимо да се направи пълна преинсталация на целия компютър.

Най-опасните вируси са тези, които криптират (заключват вашата цала информация), след което хакерите Ви изнудват за пари. Тези видове вируси не подлежат на премахване, освен ако не заплатите съответната сума. В противен случай, никога няма да имате възможност да получите информацията си обратно.

Съветваме Ви да правите редовно архив на външен носител. Имате ли проблем с вируси непременно се свържете с нашите техници, които ще Ви предложат не просто ремонт на компютър, а и други специфични решения за конкретния проблем и вирус.

Инсталация и преинсталация на операционна система (ОС) - Windows, Linus, Mac OS

В нашия сервиз за компютри предлагаме инсталация на нови компютри или преинсталация на стара операционна система. Преди да донесете своята настолна машина при нас направете архив на всички важни за Вас данни (снимки, архиви, файлове) ако е възможно.

Най-честата причина да дойде клиент при нас и да иска преинсталация е защото си предполага, че след преинсталация усторйството му ще започне да работи по-бързо. Това не е лъжа, но истината е че този вид ремонт на компютри подобрява работата му с 15-20%, което за доста клиенти е неосезаемо и ще останете разочаровани.

Най-добрият вариант при бавно работещ компютър е да му се направи upgrade. Най-често бавно работещите преносими компютри имат проблем с повреден хард дист (HDD) или недостатъчна RAM памет.

Тук е и момента да споменем отново, че първото нещо, което ние винаги извършваме е диагностика на настолния компютър.

В случай, че той е с повреден хард диск (HDD), той задължително трябва да бъде сменен с нов. Ако инвестирате в допълнителен SSD диск можете да подобрите работата на преносимата машина в пъти.

Ако към момента без SSD диск, чакате около 4-5 минути за зареждане на софтуери или операционни процеси, ще останете учудени, когато видите същият компютър да зарежда за 50-60 секунди.

Това се отразява на работата Ви, както и на всички програми които ползвате. Ако това, което Ви обещаваме тук не се случи, ние ще Ви върнем парите и ще ви предложиш 50% отстъпка от труда от следващ ремонт на Ваш настолен компютър (PC).

Смяна или ремонт на монитор за настолен компютър

Ако проблемът е свързан със спукване, счупване или дефект на матрицата на монитора не се опитвайте да търсите ватиант за ремонт. Цените на нови такива компоненти е много висока и нерентабилна. Цената на дисплея е 70% от цената на целия монитор, това е причината да не се предлагат такива ремонти. Ако проблемът е в електрониката на някоя от платките можем да предлоцим ремонт на монитора. За целта трябва да го донесете или да ги изпратите по куриер.

След като нашите техници направят диагностика ще се с вържем с Вас за да кажете, дали сте съгласни да бъде отремонтирам или го отказвате. В случай, че бъде отказан ремонт се заплащат 24 лв. с ДДС за направената диагностика.

Ако одобрите ремонта на монитора цената на диагностиката е включена в цената на ремонта.

Всеки ремонт излизащ от нашия сервиз получава минимум 3 месеца гаранция.

Проблем с клавиатура на настолен компютър или ремонт

Спрат ли да работят клавиши на Вашата клавиатура със сигурност трябва да бъде заменена с нова клавиатура. Някой колеги предлагат да почистят старата, но това не е ремонт, а дори и да сработи, това решение е временно. Не Ви съветваме да го правите. Можем да Ви предложим нова клавиатура с гаранция. Подмяната става лесно и бихте могли и сами да я смените. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ни питате.

Смяна или ъпгрейд на RAM памет

Някой от проблемите на настолните компютри са свързани с RAM паметта му. Признаци за подобни проблеми може да са да чувате че:

 1. Компютърът Ви работи но няма картина
 2. Въобще не иска да стартира
 3. Изкара BSD (Blue Screen of Death
 4. Рестартира се постоянно
 5. Работи бавно

В първите четири случаи не се нуждаете от ремонт на компютъра а от подмяна на старата RAM памет. В последния случай, ако опративната паметта не е достатъчна трябва да се добави такава, а ако дъното на компютъра го позволява или просто да се заменят старите с нови по-големи.

Ако не сте сигурни от какво имате нужда Ви съветваме да се обадите в нашия сервиз за компютри в София, а нашите консултанти ще Ви помогнат и консултират безплатно.

Смяна на букси на настолен компютър

Някоя от буксите Ви не работи? Не се притеснявайте. Ние от Админ БГ имаме решение и знаем от какъв ремонт се нуждае Вашия настолен компютър и по-важното е че имаме решения:

 1. Захранваща
 2. Аудио
 3. USB
 4. HDMI
 5. Букса на клавиатура
 6. LCD букса за лентов кабел
 7. Други

Това е лесен ремонт на компютър, който за съжаление в много сервизи не могат да Ви предложат, тъй като се изискват необходимите умения и техника. Имаме налични всякакви букси, ще Ви дадем конкурентна цена и в най-кратки срокове ще я подменим.

Смяна на дефектирал видео чип, чипсет или процесор

Ако не виждате картина на дисплея, но компютъра стартира или в най-лошия случай въобще не иска да стартира има голяма вероятност някои от горе изброените чипове да е повреден.

Истинският ремонт на подобен вид проблем е да се смени стария чип с нов или ако става дума за чипа на видео картата да се смени цялата VGA карта.

В някои сервизи може да Ви предложат да презалепят стария без гаранция. Това в някои случаи е работещо решение но наистина временно.

При сняма на на някои от тези чипове, ние от сервиза на Админ БГ ще Ви дадем 6 месеца гаранция и ще Ви върнем стария чип, за да видите сами какво сме подменили.

Независимо че се намираме в София, ние предлагаме и ремонти на всички наши настоящи и бъдещи клиенти. Можете да ни изпратите своята техника по куриер.

Доверете ни се защото:

 1. Работим като извънгаранционен сервиз с големи и корпоративни фирми, които вече ни се довериха
 2. Имаме 13 годишен опит в сферата на ремонтите на компютри
 3. Диагностицирали сме над 3 400 настолни компютъра и над 10 500 лаптопа
 4. Извърши сме над 12 500 одобрени ремонта
 5. Ние работим за името си, както и да направим нашите клиенти доволни
 6. Разчитаме на Вашите препоръки, а не на изкуствени харесвания и платени реклами