Избор на категория
BG / RO
Вашата количка

ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ДИЛЪРСКИ ОТСТЪПКИ 0878695869

Доставка и плащане

Доставка

Доставката се извършват от куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ в рамките на от 1 до 3 работни дни от деня на потвърждаване на поръчката.

Стойността на доставката не е включена в крайната сума на Вашата поръчка. Цената, която е изписана в страницата на поръчка е приблизителна и подлежи на лека промяна в зависимост от вида на продукта. Тя се формира от множество фактори - стойност на наложен платеж, застраховка, обявена стойност, SMS известяване и други. 

Админ БГ се ангажира, че стойността на доставката няма да надвиши с повече от 20% стойността, която виждате в получения мейл при пускане на поръчка.

Всяка доставка се изчислява на база на цените на съответния куриер, като нашите клиенти ползват и отстъпки от крайно клиентските им цени.

Доставката за гр.София и повечето населени места се извършват в рамките на от 1 до 2 работни дни (тези срокове зависят изцяло от фирмата доставчик).

Всяка пратка ползва услугата „Преглед на пратка преди получаване”.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА се предлага за поръчки на стойност над 300 лв. независимо от броя на артикулите, поръчани с една поръчка. 

Плащане

Всички цени на стоки в сайта са в български лева, включват ДДС и не включват разходи за доставка.

Начини на плащане:

  • Пощенски Паричен Превод - Админ БГ ООД работи с куриеските фирми чрез пощенски паричен превод. Този начин на изпращане на пратките е идентичен с наложения платеж, като разликата е че при него куриерът издава касов бон от наше име. Този касов бон се ползва за издадена фактура или се прикрепя към издадената от нас гаранционна карта. Без него не можете да предявите гаранционни претенции за закупен от нас артикул .Стойност на наложения платеж (цената, която следва да заплатите за закупената стока) се заплаща от получателя на куриера или в куриерски офис при приемане на Вашата пратка, заедно със стойността на куриерската услуга и наложения платеж. В наложения платеж може да е включена и цената за доставка, съответно няма да я заплащане на куриера.
  • Банков превод - Когато направите поръчка, ще получите на мейл, данни за банков превод. След нкато платите, трябва да изпратите като отговор на мейла, който сте получили платежното нареждане с което е пуснат превода. След като парите постъпят в банковата сметка на Админ БГ, ще изпратим пратката на посочени от Вас адрес.
  • Банкова карта - дебитна или кредитна - Можете да заплатите със следните карти: MasterCard, MasterCardElectronic, Maestro, Visa, VisaElectron

Всички цени на Стоки в сайта включват опаковане. Транспортните разходи се начисляват и заплащат отделно, съгласно описаното в раздел „Доставка“. В случай, че адресът за доставка е извън територията на България, Потребителят следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа, в случай че има такива.